Gelato

Cestování 10. srpen 2016

Gelato

Bára Kubínová Bára Kubínová autor článku

Barča studuje na univerzitě v dánském Viborgu a jejím snem je dělat fashion marketing. Ráda cestuje a do Itálie ji táhne nejen proslulá italská móda, ale i všudypřítomná a skvělá zmrzlina.

Hned v prvním článku Vás vezmu do Itálie.


Celou dovolenou jsem strávila u známých v malém městečku Canino, asi dvě hodiny jízdy autem severně od Říma. Všichni jsou zde jako jedna velká rodina a wi-fi není samozřejmostí.

Je to město plné barů, kaváren a mých oblíbených zmrzlináren. Kokosová a podobné zajímavé příchutě vždy mile překvapí, ale čokoládová je pro mě jasnou volbou!


Žádní turisté a ta pravá italská atmosféra, to je moje!


Protože jsem si jela jen užívat a s rodinou, ochutnat všechny druhy zmrzliny, opalovat se u moře a odpočinout si po zkouškách, sbalila jsem si jen mé oblíbené, jednoduché a pohodlné oblečení. To byl vzhledem k horkému počasí dobrý nápad.


Džínové šortky, jednobarevný top a černo-zlaté sandálky jsem doplnila luxusnějšími hodinkami s označením JA1922.2. Jejich číselník je orámován bílými kameny a řemínek zdobí keramika, díky čemuž design působí lehce a žensky. Vypadají skvěle na opáleném zápěstí a podle mého názoru takto zajímavý doplněk posune zdánlivě obyčejný outfit na úplně jinou úroveň.



Co si myslíte o bílé keramice? A jaká je vaše oblíbená zmrzlina?